En ole eläissäni tehnyt uudenvuoden lupauksia. Hymynkare suupielessäni olen kylläkin seurannut vierestä lähipiirini laihdutuskuureja, tipattomia tammikuita ja kolmen viikon mittaisia kuntosali-innostuksia.
                      Ei siksi, etten olisi halunnut tehdä lupauksia. Tämänkin vuoden kynnyksellä haluaisin luvata paljon. Niin kuin esimerkiksi lisätä liikuntaa, siivota useammin ja mennä ajoissa nukkumaan. Haluaisin luvata viettää enemmän aikaa ystävien kanssa, parantaa tapani jatkuvan myöhästelyn suhteen ja panostaa laatuaikaan parisuhteessa. Haluaisin luvata vähentää autonkäyttöäni, olla ostamatta turhaa ja laittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Haluaisin luvata olla jättämättä töitä viime tippaan, organisoida tekemiseni paremmin ja olla stressaantumatta itse aiheutetusta stressistä.
                      Mutta. Niin hyvin tiedän, että vaikka tässä ja nyt tekisin nuo lupaukset, ne pitäisivät tuskin kolmea viikkoa kauempaa (siivouslupaus ei pitäisi sitäkään). Minulle riittää, että lupaan yrittää.
                      Sen sijaan olen päättänyt tässä ja nyt tehdä yhden lupauksen, jonka aion pitää niin pitkälle kuin mahdollista: aion nimittäin päivittää ruokailutottumukseni astetta terveellisempään, suunnitella syömiseni paremmin ja nauttia kotikokkaamisesta. Siihen tarvitsen teidän apuanne.
                      Jaa nopeat, kevyet ja maistuvat reseptisi kommentoi-lootassa minun ja muiden blogini lukijoiden kanssa!