Vuosi vaihtui, ja on aika tehdä inventaario edellisestä ennen seuraavaan tarttumista. Mukava vuosi on takana.

Vuoden 2006 kohokohdat

  • Oma firma. Helmikuun alussa perustin oman yrityksen, jei! Loppui se mitä-helvettiä-musta-oikein-tulee-isona -kitinä. Freelance-toimittajan työ on tähän saakka ollut juuri sitä mitä odotinkin. Kovaa työtä, mutta toisaalta autuasta vapautta.
  • Piste Eikan reissutöille. Tätä on odotettu. Vuosikaudet meni viikkoleskenä, mutta nyt voi vihdoin keskittyä normaaliin elämään viikollakin. Tällaistako se elämä oikeasti onkin?
  • Robbie Köpiksessä ja Lipizzat Wienissä. 30-vuotisreissu Wieniin ja Prahaan Tiksanderin kanssa touko-kesäkuussa oli leppoisa irtiotto, +9 asteen vesisadekeleistä huolimatta. Espanjalainen ratsastuskoulu oli ihan niin hieno kuin nuoruusvuosilta oli muistissa, ja kotiinkin päästiin, vaikka myöhästyttiin lennolta vuorokausi :). Mielettömän hieno viikonloppu oli Nasun kanssa tehty Köpis-pistäytyminen heinäkuussa, Robbie Williams Parkenilla afterpartyineen, vuoristoradat ja välimerenbuffetit smoothieineen.
  • KP eli kummipoika ja Joulun Ihme. KP näki maailman valon tammikuussa, jouluaattona syntyi tyyppi joka ei tiedäkään rokanneensa Köpiksessä saakka!
  • Takaisin koulun penkille. Jo sitä kuluikin melkein vuosi siitä, kun vuosikymmenen yliopisto-opinnot saatiin koottua yhdelle paperille. Valokuvaajan ammattitutkintoon johtava koulutus Torniossa alkoi syksyllä, ja on tähän saakka ollut mahtava piristys ja uusien asioiden oppimisen paikka. Hihhei, amiksessa on mukavaa!